Rezerviraj igru

dok kažeš klik

Svoju igru u Axe Throwing Areni možeš rezervirati kroz aplikaciju ispod, ali nam možeš poslati mail, nazvati nas na mobitel ili se javiti na Facebook.

Loading...

Termin svoje igre rezerviraj kroz aplikaciju iznad

Kad i kako plaćam?

Plaćaš kod nas na recepciji prilikom dolaska. Možeš platiti gotovinom ili karticom. Ako imaš kupone ili popuste, sve će ti biti obračunato prilikom plaćanja. 

Termine grupnih igara u Axe Throwing Areni možeš rezervirati kroz aplikaciju iznad, preko maila info@axethrowingarena.hr, na našem Facebooku ili na broj mobitela 092 393 4336.

Molimo vas da dođete 10 minuta prije vaše rezervacije kako bi vas axe experti registrirali, kako biste se upoznali s pravilima i potpisali Izjavu o odgovornosti i kako biste na vrijeme bili spremni za igru.

Ako ćete kasniti ili ako nećete moći doći na rezervaciju - ljubazno vas molimo da nam na vrijeme javite.

Individualne igre (Kick Axe i Walk-In) nije moguće rezervirati - dovoljno je ušetati u Axe Throwing Arenu. Jedan cijeli box je rezerviran za individualce tako da ne bi trebao imati problema s pronalaženjem mjesta.

Kick Axe

Individualna igra
kn 20 *po osobi
 • Slobodno ušetaj i na temelju broja bodova osvoji nagrade
 • 3 + 10 bacanja
 • Osvoji vouchere s popustima*
 • Nije potrebna rezervacija

30 - 50 bodova: voucher od 30% popusta na vožnju i escape

50 - 60 bodova: voucher od 50% popusta na vožnju i escape

64 boda: free karting vožnja + free kick axe voucher

Walk-in

Individualna igra
kn 30 *po osobi
 • Ušetaj bez obaveza i rezervacije. U boxu si s drugim igračima.
 • 30 min igre
 • Metu dijeliš s max. 6 igrača
 • Serije od 3 bacanja
 • Sam biraš igre

Axe Fun

Grupna igra
kn90
kn 50 *po osobi
 • Igrači zakupljuju boxeve i staze te sami biraju igre i bodovanje
 • 2 - 3 igrača: 30 min i 2 staze
 • 4 - 6 igrača: 45 min i 2 staze
 • 7 - 10 igrača: 60 min i 2 staze
 • 11 - 20 igrača: 60 min i 4 staze

Axe Tournament

Grupna igra
kn 70 *po osobi
 • Igrači zakupljuju boxeve i staze te sami biraju igre i bodovanje
 • 6 - 10 igrača: 120 min i 2 staze
 • 11 - 20 igrača: 120 min i 4 staze
 •  
 •  

F.A.Q.

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor

Bacanje sjekira je potpuna novost u Hrvatskoj. Znamo iz prve ruke jer smo upravo mi - prvi domaći axe throwing. Odgovaramo na 8 najčešćih pitanja. Ako imaš još koje - pošalji nam mail ili nas pitaj preko Facebooka.  

Bacanje sjekira? Što je to?

Axe Throwing, ili bacanje sjekira na hrvatskom, je relativno nov i zarazan sport koji dolazi sa sjevernoameričkog kontinenta. Relativno nov zato što su sjekire za zabavu i razbibrigu bacali još stari Franci i Kelti prije puno stoljeća. No, sport je boom i procvat doživio tek prije nekoliko godina kada je u Americi i Kanadi evoluirao u današnju formu. Igra je najsličnija pikadu, samo što prema meti, umjesto strelica, bacate sjekire.

Je li bacanje sjekira opasno?

Ako se pridržavaš našeg pravilnika o sigurnosti, bacanje sjekira nije ništa opasnije od paintballa, kuglanja ili kukičanja. Naši game masteri će ti prije svake igre demonstrirati tehniku i pravila sigurnog bacanja i ponašanja. FYI, ne koristimo sjekire s gumenim drškama niti gumene obloge bilo gdje u boxevima u kojima se baca tako da scene odbijanja sjekire kakve si vidio na YouTubeu i Instagramu ovdje nećeš gledati. Sigurnost nam je ispred svega tako da ćeš po dolasku najprije potpisati Izjavu o odgovornosti i potvrditi da ćeš se pridržavati naših pravila.

Gdje se nalazite?

Mi smo u paviljonu 35 Zagrebačkog velesajma. Lokacija ti je možda već otprije poznata jer u istom paviljonu imamo Karting Arenu Zagreb, jedini indoor-outdoor kartodrom u Hrvatskoj, i Escape Room Arenu, najveći escape room u Hrvatskoj. Do nas lako možeš autom ili javnim prijevozom. Ako dolaziš autom – na raspolaganju imaš plaćeni parking unutar Velesajma ili besplatni parking na makadamu kod INA-ine zgrade. Za Google kartu – skrolaj niže.

Moram li donijeti svoju sjekiru?

Ne moraš. Zapravo, kod nas možeš igrati jedino našim sjekirama. Koristimo samo dobro provjerene i sigurne sjekire, a donošenje i igranje vlastitom sjekirom nije dozvoljeno. Sve što od opreme trebaš za igru dobit ćeš kod nas, tako da ništa ne moraš donijeti. Jedino moraš doći u zatvorenoj obući – sandale i šlape nisu dozvoljene.

Tko sve može igrati?

Svi. Bacanje sjekira mogu igrati svi, bez obzira na spol i snagu. Tehnika, u ovoj igri, ima primat nad snagom. Djeca mlađa od 14 godina ne smiju samostalno bacati sjekire već moraju biti u pratnji odgovorne punoljetne osobe

Kako se TO igra?

Igra se tako da bacaš sjekiru u metu. Varijacije su mnogobrojne, a naši game masteri će ti objasniti pravila i ponuditi igre koje želiš igrati. Sistem igara je sličan igrama koje si, možda, vidio ili igrao u pikadu. Čak i ako nisi igrao pikado i ništa ne znaš o bacanju sjekira ili drugih predmeta u metu – naši game masteri će ti sve pokazati i pobrinuti se da ti bude zabavno i da znaš što radiš u igri.

Koliko igrača može igrati?

Na našem webu možeš rezervirati igre do 20 igrača. Možemo primiti i više igrača, ali za to nas trebaš nazvati ili nam pisati kako bismo pripremili organizaciju. Imamo 3 boxa. Svaki box ima 2 linije. Ukupno imamo 6 meta. Optimum je 4 do 5, a maksimum 6 igrača po meti. Najbolje je igrati s ekipom, no možeš igrati i sam. Jednostavno ušetaš u naš axe throwing. Metu možeš gađati sam ili ćemo te priključiti drugim individualcima s kojima možeš igrati i bolje ih upoznati.

Što ako sam gladan i žedan?

Bez sekirancije. Kod nas nećeš umrijeti od žeđi, a uskoro ni od gladi. U Axe Throwing Areni imamo kafić u kojem možeš uzeti kave, vode ili sokove. Nakon igre preporučujemo – pivo. U ponudi imamo Coronu, Franziskaner, Hoegaarden, Staropramen, Karlovačko, Heineken… Hranu ćemo uskoro imati u ponudi. Donošenje vlastite hrane i pića nije dozvoljeno.

Radno vrijeme

Ponedjeljak-Petak 16 - 23h Subota-Nedjelja 12 - 23h

Informacije

01 5814721

info@axethrowingarena.hr

Gdje smo

Zagrebački velesajam
Paviljon 35

Saznaj

prvi.

Nećemo te spamati

Na tvoj mail bismo povremeno slali newsletter s informacijama o popustima i promocijama te vijestima koje bi te mogle zanimati.

Prihvaćam da mi Axe Throwing Arena  šalje newsletter poruke s najnovijim vijestima i promotivnim ponudama.

Više o zaštiti osobnih podataka i prikupljanju informacija saznaj u pravilima privatnosti i uvjetima poslovanja.

Axe Throwimg Arena  \  Zagrebački velesajam, paviljon 35  \  Sportkart d.o.o. Sva prava prdržana