Rezerviraj igru

dok kažeš klik

Svoju igru u Axe Throwing Areni možeš rezervirati kroz aplikaciju ispod, ali nam možeš poslati mail, nazvati nas na mobitel ili se javiti na Facebook.

Walk-in

Individualna igra
12 *po osobi
 • Ušetaj bez obaveza i rezervacije. U boxu si s drugim igračima.
 • 30 min igre
 • Metu dijeliš s max. 6 igrača
 • Serije od 3 bacanja
 • Sam biraš igre

Axe Fun

Grupna igra
16 *po osobi
 • Igrači zakupljuju boxeve i staze te sami biraju igre i bodovanje
 • 2 - 3 igrača: 30 min i 2 staze
 • 4 - 6 igrača: 45 min i 2 staze
 • 7 - 10 igrača: 60 min i 2 staze
 • 11 - 20 igrača: 60 min i 4 staze

Axe Tournament

Grupna igra
22 *po osobi
 • Igrači zakupljuju boxeve i staze te sami biraju igre i bodovanje
 • 6 - 10 igrača: 120 min i 2 staze
 • 11 - 20 igrača: 120 min i 4 staze
 •  
 •  

Axe Love

Grupna igra
40 *za dvije osobe
 • Igrači zakupljuju stazu te sami biraju igru i bodovanje
 • 2 igrača: 60 min i 1 staza
 • 4 mini burgera
 • piće dobrodošlice
 •  
Loading...

Termin svoje igre rezerviraj kroz aplikaciju iznad

Kad i kako plaćam?

Plaćaš kod nas na recepciji prilikom dolaska. Možeš platiti gotovinom ili karticom. Ako imaš kupone ili popuste, sve će ti biti obračunato prilikom plaćanja. 

Termine grupnih igara u Axe Throwing Areni možeš rezervirati kroz aplikaciju iznad, preko maila [email protected], na našem Facebooku ili na broj mobitela 092 393 4336.

Molimo vas da dođete 10 minuta prije vaše rezervacije kako bi vas axe experti registrirali, kako biste se upoznali s pravilima i potpisali Izjavu o odgovornosti i kako biste na vrijeme bili spremni za igru.

Ako ćete kasniti ili ako nećete moći doći na rezervaciju - ljubazno vas molimo da nam na vrijeme javite.

Individualne igre (Kick Axe i Walk-In) nije moguće rezervirati - dovoljno je ušetati u Axe Throwing Arenu. Jedan cijeli box je rezerviran za individualce tako da ne bi trebao imati problema s pronalaženjem mjesta.

Petkom i subotom sjekire je moguće bacati do 21 sat.

F.A.Q.

Imaš pitanje? Mi imamo odgovor

Bacanje sjekira je potpuna novost u Hrvatskoj. Znamo iz prve ruke jer smo upravo mi - prvi domaći axe throwing. Odgovaramo na 8 najčešćih pitanja. Ako imaš još koje - pošalji nam mail ili nas pitaj preko Facebooka.  

Bacanje sjekira? Što je to?

Axe Throwing, ili bacanje sjekira na hrvatskom, je relativno nov i zarazan sport koji dolazi sa sjevernoameričkog kontinenta. Relativno nov zato što su sjekire za zabavu i razbibrigu bacali još stari Franci i Kelti prije puno stoljeća. No, sport je boom i procvat doživio tek prije nekoliko godina kada je u Americi i Kanadi evoluirao u današnju formu. Igra je najsličnija pikadu, samo što prema meti, umjesto strelica, bacate sjekire.

Je li bacanje sjekira opasno?

Ako se pridržavaš našeg pravilnika o sigurnosti, bacanje sjekira nije ništa opasnije od paintballa, kuglanja ili kukičanja. Naši game masteri će ti prije svake igre demonstrirati tehniku i pravila sigurnog bacanja i ponašanja. FYI, ne koristimo sjekire s gumenim drškama niti gumene obloge bilo gdje u boxevima u kojima se baca tako da scene odbijanja sjekire kakve si vidio na YouTubeu i Instagramu ovdje nećeš gledati. Sigurnost nam je ispred svega tako da ćeš po dolasku najprije potpisati Izjavu o odgovornosti i potvrditi da ćeš se pridržavati naših pravila.

Gdje se nalazite?

Mi smo u paviljonu 35 Zagrebačkog velesajma. Lokacija ti je možda već otprije poznata jer u istom paviljonu imamo Karting Arenu Zagreb, jedini indoor-outdoor kartodrom u Hrvatskoj, i Escape Room Arenu, najveći escape room u Hrvatskoj. Do nas lako možeš autom ili javnim prijevozom. Ako dolaziš autom – na raspolaganju imaš plaćeni parking unutar Velesajma ili besplatni parking na makadamu kod INA-ine zgrade. Za Google kartu – skrolaj niže.

Moram li donijeti svoju sjekiru?

Ne moraš. Zapravo, kod nas možeš igrati jedino našim sjekirama. Koristimo samo dobro provjerene i sigurne sjekire, a donošenje i igranje vlastitom sjekirom nije dozvoljeno. Sve što od opreme trebaš za igru dobit ćeš kod nas, tako da ništa ne moraš donijeti. Jedino moraš doći u zatvorenoj obući – sandale i šlape nisu dozvoljene.

Tko sve može igrati?

Svi. Bacanje sjekira mogu igrati svi, bez obzira na spol i snagu. Tehnika, u ovoj igri, ima primat nad snagom. Djeca mlađa od 14 godina ne smiju samostalno bacati sjekire već moraju biti u pratnji odgovorne punoljetne osobe

Kako se TO igra?

Igra se tako da bacaš sjekiru u metu. Varijacije su mnogobrojne, a naši game masteri će ti objasniti pravila i ponuditi igre koje želiš igrati. Sistem igara je sličan igrama koje si, možda, vidio ili igrao u pikadu. Čak i ako nisi igrao pikado i ništa ne znaš o bacanju sjekira ili drugih predmeta u metu – naši game masteri će ti sve pokazati i pobrinuti se da ti bude zabavno i da znaš što radiš u igri.

Koliko igrača može igrati?

Na našem webu možeš rezervirati igre do 20 igrača. Možemo primiti i više igrača, ali za to nas trebaš nazvati ili nam pisati kako bismo pripremili organizaciju. Imamo 3 boxa. Svaki box ima 2 linije. Ukupno imamo 6 meta. Optimum je 4 do 5, a maksimum 6 igrača po meti. Najbolje je igrati s ekipom, no možeš igrati i sam. Jednostavno ušetaš u naš axe throwing. Metu možeš gađati sam ili ćemo te priključiti drugim individualcima s kojima možeš igrati i bolje ih upoznati.

Što ako sam gladan i žedan?

Bez sekirancije. Kod nas nećeš umrijeti od žeđi, a uskoro ni od gladi. U Axe Throwing Areni imamo kafić u kojem možeš uzeti kave, vode ili sokove. Nakon igre preporučujemo – pivo. U ponudi imamo Coronu, Franziskaner, Hoegaarden, Staropramen, Karlovačko, Heineken… Hranu ćemo uskoro imati u ponudi. Donošenje vlastite hrane i pića nije dozvoljeno.

Radno vrijeme

Srijeda-Petak 16 - 23h

(Walk-in usluga moguća je od srijede do petka 16-23h i subotom i nedjeljom 12-23h)

Subota-Nedjelja 15 - 23h

*ponedjeljkom i utorkom radimo za veće grupe i evente uz prethodnu najavu

Gdje smo

Zagrebački velesajam
Paviljon 35

Saznaj

prvi.

Nećemo te spamati

Na tvoj mail bismo povremeno slali newsletter s informacijama o popustima i promocijama te vijestima koje bi te mogle zanimati.

Prihvaćam da mi Axe Throwing Arena  šalje newsletter poruke s najnovijim vijestima i promotivnim ponudama.

Više o zaštiti osobnih podataka i prikupljanju informacija saznaj u pravilima privatnosti i uvjetima poslovanja.

Axe Throwimg Arena  \  Zagrebački velesajam, paviljon 35  \  Sportkart d.o.o. Sva prava prdržana